Tajni recepti Saše i Ivane Mišić

Za uvek punu trpezu čak i kada nemate vremena za kuvanje!

Kako ovaj kurs može da vam pomogne?

Recepata ima na sve strane, oni nisu problem, ali vremena za kuvanje je malo, zar ne?

Posao, deca, škola, treninzi, hobiji… Vaši dnevni rasporedi su sve gušći i u sred svega toga treba imati zdrav, topao i svež obrok za celu porodicu.

Istina je, mi smo “pobegli” na selo, ali to ne znači da i u gradu ne možete da se hranite zdravo i da u svakom trenutku imate bogat izbor kombinacija za lep, prirodan i ukusan doručak, ručak, večeru, poslasticu i osveženje.

Priprema vam ne treba, ne morate da budete “iskusna” domaćica, niti profesionalni kuvar, a uz naše recepte ćete se zabaviti i dobiti brojne ideje za vaše sopstvene recepte.

Trebaće vam samo jedan POVEĆI plakar ili špajz koji će biti vaš “spas” od svakodnevnog kuvanja jer ćete nakon ovog kursa imati pun špajz ultra super teglica i flašica od kojih našom tajnom magijom koju delimo sa vama nastaju odlični obroci za celu porodicu.

Koliko traje ovaj kurs?

Na raspolaganju vam je 15 lekcija. To znači da ćete za 15 dana naučiti sve ono što smo mi godinama razrađivali, isprobavali, nalazili najbolje moguće kombinacije ukusa i rešenja, a za vas smo odabrali “hitove nad hitovima”, odnosno recepte koje i deca i odrasli obožavaju.

Tajni recepti Saše i Ivane Mišić
Beginner Srpski Saša i Ivana Mišić autor kursa je Saša i Ivana Mišić

4.5 (10 opisa) | 2 polaznika upisano/a | poslednje ažuriranje: Tue, 5/10/2021

Šta će te naučiti?

Pravilno dezinfikujete tegle
Kako da vam se pripremljena jela, namazi i sokovi ne pokvare do trenutka upotrebe
Kako da na najbolji način iskoristite sezonsko voće i povrće disanja
Recepti za jela od mesa i zanimljive ideje za serviranje

Nastavni plan

12 lekcija | 12:00:00 sati

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Još jedna stvar...

Zašto ovaj kurs treba da čuvate kao oči u glavi?

Zato što nakon njega ništa više neće biti isto u vašem životu.

  1. Za samo nekoliko dana kuvanja, napunićete plakar super hranom i imati rešenje za svaku priliku, za iznenadne goste, za svakodnevni MENI, a hranićete se zdravije.
  2. Nakon super spremljenog i smazanog obroka, nećete imati osećaj da ste opet na početku, jer setite se Vaš plakar je pun novih Jokera za doručak, ručak i večeru.
  3. Podela rada će biti itekako moguća. Većina “stvari” iz vašeg magičnog plakara i špajiza će moći da se konzumira ODMAH, ili uz minimalnu termičku obradu.
  4. Kuvanje više neće biti ružna obaveza za vas.
  5. Uštedećete min. 60 sati mesečno.

Zamislite šta sve možete za to vreme da uradite...

Spremni? Krećemo!


Zahtevi kursa

Uverenje od lekara
Završena osnovna škola
Rasad paprike

Predavač

Saša i Ivana Mišić
15 opisa
61 polaznik/a
1 kurs

Saša i Ivana Mišić

Sašu Mišića nije potrebno posebno predstavljati. Znate ga sa malih ekrana kao “Paklenog kuvara” i kao edukatora u oblasti ugostiteljstva. Njegov neosporan autoritet i znanje u HORECA oblasti u najširem smislu potvrđuju renomirani ugostitelji u regionu i šire.

Kada opisuje svoj život Ivana Mišić kaže da je on, život uvek uspevao da je iznenadi. U njenoj impozantnoj biografiji stoji da je umetnica po obrazovanju, a moglo bi se dodati i u duši.


Feedback učenika

4.5 Ocena učenika