Dušan Lazić Joined in 19 Jan 2022
15 Reviews
10 Students
1 Courses

Saša i Ivana Mišić

Sašu Mišića nije potrebno posebno predstavljati.

Znate ga sa malih ekrana kao “Paklenog kuvara” i kao edukatora u oblasti ugostiteljstva. Njegov neosporan autoritet i znanje u HORECA oblasti u najširem smislu potvrđuju renomirani ugostitelji u regionu i šire.

Stručnjak je za ugostiteljtsvo, hotelijerstvo, nacionalnu i internacionalnu kuhinju, menadžment u HORECA sektoru. Radio je kao kuvar, barmen majstor, stručni konsultant.

Iza njega je 17 diploma i 7 sertifikata.

Majstor je francuske i nemačke kuhinje, majstor koktela i svih vrsta pića, poslastičarstva i svetski šampion kuvarstva, glavni i odgovorni instruktor za obučavanje učenika škole nutrizionizma i dijetalne specijalizacije kuvara, član je nemačkog Udruženja medicinske i zdrave ishrane.

Govori engleski, nemački i francuski jezik.

Kada opisuje svoj život Ivana Mišić kaže da je on, život uvek uspevao da je iznenadi.

U njenoj impozantnoj biografiji stoji da je umetnica po obrazovanju, a moglo bi se dodati i u duši.

Diplomirala je na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu, poliglota je, govori šest jezika, obrazovala se u zemlji inostranstvu. U njenoj zbirci stečenih znanja i zvanja je nekoliko fakultetskih diploma i iskustvo kuvanja u Kini, Indiji i Italiji.

Svoju umetnički dar primenila je u sopstvenom porodičnom životu.

Sada je kako kaže Art direktor mini farme na kojoj živi sa svojim mužem Sašom Mišićem i decom.

Sopstveno umeće i ono čime se bavi opisuje ovako:

“Bavim se pravljenjem i prodajom kreativne zimnice, kozjih sireva i biljnih melema. Ja sam preduzetnica, kozar, baštovan, mlekarica, travar, tragač za starim načinima, zaboravljenim putevima samoodrzivosti i razvoja po pricipu svoj na svome. Umem da ni od čega napravim nešto, imam pasoš pun pečata, prepune štale, ambare i plastenike, ali sam ubedljivo najpoznatija po tome što sam se udala za Sašu Mišića.”

Saša i Ivana Mišić su spojili znanje, iskustvo, maštovitost i pre svega ljubav prema kuvanju i iznedrili sjajan serijal, jedinstven masterclass na ovim prostorima koji obiluje nesvakidašnjim receptima i sjajnim trikovima za pripremu i čuvanje hrane za celu porodicu.

Courses taught by Dušan Lazić

Tajni recepti Saše i Ivane Mišić

4.5 (15 opisa)

Trajanje kursa 12h Broj lekcija 12 video lekcija

€200